INFUENCE PREBIOTIK SURVIVAL STARTER MICROFORA OF FERMENTED MILK ICE CREAM IN THE TECHNOLOGICAL CYCLE
Abstract
About the Authors
George Sergeyvich AnisimovRussian Federation
Valida Rafg Akhmedova
Russian Federation
Svetlana Andreevna Ryabtseva
Russian Federation
References
1. Ганина В.И., Федотова М.А. Кисломолочное мороженое с функциональными ингредиентами // Молочная промышленность. - 2009. № 7. С. 63.
2. Оленев Ю. А., Творогова А.А. Справочник по производству мороженого. М.: ДеЛи принт, 2004. С. 798.
3. Ахмедова В. Р. Влияние вида заквасочной микрофлоры на свойства смеси для кисломолочного мороженого / В. Р. Ахмедова, С. А. Рябцева, И. А. Евдокимов // Вестник СКФУ. 2013. № 6(39). С. 84-87.
4. Фильчакова С. А. Кефирное мороженое // Империя холода (отраслевой аналитический журнал). 2005. № 2. С. 49.
5. ФЗ № 88 «Технический регламент на молоко и молочную продукцию». М.: Сандартинформ, 2009. С. 91.
Review
For citations:
Anisimov G.S., Akhmedova V.R., Ryabtseva S.A. INFUENCE PREBIOTIK SURVIVAL STARTER MICROFORA OF FERMENTED MILK ICE CREAM IN THE TECHNOLOGICAL CYCLE. Science. Innovations. Technologies. 2014;(3):191-196. (In Russ.)