Preview

Science. Innovations. Technologies

Advanced search

INFUENCE PREBIOTIK SURVIVAL STARTER MICROFORA OF FERMENTED MILK ICE CREAM IN THE TECHNOLOGICAL CYCLE

Abstract

This article presents data from a study of infuence of inulin and lactu-lose survival starter microfora during production of fermented milk cream.

About the Authors

George Sergeyvich Anisimov
JSC «DFS»
Russian Federation


Valida Rafg Akhmedova
LTD «IPT»
Russian Federation


Svetlana Andreevna Ryabtseva
NCFU
Russian Federation


References

1. Ганина В.И., Федотова М.А. Кисломолочное мороженое с функциональными ингредиентами // Молочная промышленность. - 2009. № 7. С. 63.

2. Оленев Ю. А., Творогова А.А. Справочник по производству мороженого. М.: ДеЛи принт, 2004. С. 798.

3. Ахмедова В. Р. Влияние вида заквасочной микрофлоры на свойства смеси для кисломолочного мороженого / В. Р. Ахмедова, С. А. Рябцева, И. А. Евдокимов // Вестник СКФУ. 2013. № 6(39). С. 84-87.

4. Фильчакова С. А. Кефирное мороженое // Империя холода (отраслевой аналитический журнал). 2005. № 2. С. 49.

5. ФЗ № 88 «Технический регламент на молоко и молочную продукцию». М.: Сандартинформ, 2009. С. 91.


Review

For citations:


Anisimov G.S., Akhmedova V.R., Ryabtseva S.A. INFUENCE PREBIOTIK SURVIVAL STARTER MICROFORA OF FERMENTED MILK ICE CREAM IN THE TECHNOLOGICAL CYCLE. Science. Innovations. Technologies. 2014;(3):191-196. (In Russ.)

Views: 40


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2308-4758 (Print)